Ελλάδα

Νέα παραίτηση από το ΔΣ και ολοταχώς για… δύο διοικήσεις στην ΕΟΚ

Ο Γιάννης Αλεξόπουλος παραιτήθηκε και τη θέση του παίρνει ο Δημήτρης Ρόζης που τάσσεται υπέρ του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Το… θρίλερ συνεχίζεται με τις εκλογές της ΕΟΚ. Την ώρα που η πλευρά Φασούλα και Λιόλιου, που έχουν δημιουργήσει μια άτυπη συμμαχία στην προσωρινή διοίκηση προκειμένου οι εκλογές (στις οποίες θα είναι αντίπαλοι) να γίνουν το συντομότερο δυνατό, θεωρούν πως έχουν νέο πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου, η πλευρά Βασιλακόπουλου (και Παπανικολάου) θεωρεί πως η ανάδειξη προσωρινού προέδρου έγινε παράτυπα καθώς εξελέγη από λιγότερα από τα απαιτούμενα βάσει καταστατικού 11 μέλη του ΔΣ (από εννιά μέλη, ενώ υπήρξε και ένα «λευκό»).

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος, παραιτήθηκε από τη θέση του στο ΔΣ έχοντας ψηφίσει χθες «λευκό» για την ανάδειξη του Φάνη Χριστοδούλου. Θα αντικατασταθεί από τον Δημήτρη Ρόζη, ο οποίος πρόσκειται στην πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου, όπως και ο Σάββας Λόρτος που χθες δεν ψήφισε λόγω εμβολιασμού για τον κορωνοϊό!

Το ΔΣ της ΕΟΚ θα συνέλθει το μεσημέρι, χωρίς τους υποστηρικτές των Φασούλα και Λιόλιου, αλλά με τα υπόλοιπα μέλη που ετοιμάζονται να εκλέξουν δικό τους προσωρινό πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Έτσι οδεύουμε σε… δύο διοικήσεις και όλα δείχνουν πως τα δικαστήρια θα κρίνουν ποια είναι νόμιμη και ποια όχι ή θα γίνει νέα διαδικασία από το μηδέν. Μύλος δηλαδή…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x