Ελλάδα

ΕΟΚ: Το Πρωτοδικείο δεν άλλαξε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης

Το Πρωτοδικείο δικαίωσε την πλευρά Βασιλακόπουλου και δεν αλλάζει η σύνθεση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ. Τα δεδομένα για τις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για 30/5.

Το Πρωτοδικείο διατήρησε ως είχε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ δικαιώνοντας την πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου κατά των προσφυγών που είχαν κάνει πριν αρκετές εβδομάδες οι Βαγγέλης Λιόλιος και Παναγιώτης Φασούλας.

Η νυν διοίκηση της ομοσπονδίας έχει προγραμματίσει (με ψήφους 16-5, αφού συμφώνησε και η πλευρά Λιόλιου) για την προσεχή Κυριακή, 30 Μαΐου, τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με φυσική παρουσία (και self tests για όλους τους παρόντες) και όχι με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Ο μόνος τρόπος πλέον για να υπάρξει νέα αναβολή είναι εφόσον υπάρξει παρέμβαση της Πολιτικής Προστασίας εφόσον κρίνει πως δεν είναι ασφαλές να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες με φυσική παρουσία.

Η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ εξακολουθεί να αποτελείται από τα εξής μέλη: Γιώργος Βασιλακόπουλος, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Αριστείδης Γολέμης, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Μιχάλης Βακαλόπουλος, Κώστας Παρίσης, Παναγιώτης Φασούλας, Δημήτρης Ρόζης, Άγγελος Παπανικολάου, Γιάννης Καλαϊτζάκης, Φάνης Χριστοδούλου, Μέμος Ιωάννου, Ευθύμης Ρεντζιάς, Σάββας Λόρτος, Νίκος Νικολόπουλος, Μπάμπης Μαρκάκης, Σπύρος Μπάκουλας, Σταύρος Δουβής, Χρήστος Μήλας και Κώστας Ασημακόπουλος. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος και Τάσος Τριανταφύλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x