Ελλάδα

Επαναλειτουργεί η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού

Η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να λειτουργήσει και πάλι.

Το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού δίνει τη δυνατότητα και στα τμήματα υποδομών να επιστρέψουν στη δράση. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως η ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου θα ανοίξει ξανά τις πύλες της τη Δευτέρα τηρώντας ό,τι προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ανακοίνωση:

Μετά από μια μακρά περίοδο υποχρεωτικής παύσης λόγω Πανδημίας η OlympiacosBC The Academy είναι έτοιμη να επαναλειτουργήσει!

Από την Δευτέρα 17 Μαΐου θα τεθεί σε ισχύ το ωρολόγιο πρόγραμμα που ίσχυε έως την παύση των δραστηριοτήτων των Ακαδημιών. Το προπονητικό πρόγραμμα έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε οι αθλητές να επανενταχθούν ομαλά.

Η Ακαδημία σε συνεργασία με το ΣΕΦ θα τηρήσει όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα κατά την είσοδο, κατά την διάρκεια των προπονήσεων και κατά την έξοδο των αθλητών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των αθλητών στις προπονήσεις είναι η παρουσίαση βεβαίωσης αρνητικού self-test (η ίδια που χρησιμοποιείται και στα σχολεία). Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους κοινόχρηστους χώρους, όχι, όμως, και κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Εννοείται πως το προπονητικό επιτελείο και το διοικητικό προσωπικό της Ακαδημίας θα υποβάλλονται σε όλους απαραίτητούς ελέγχους για covid και θα χρησιμοποιούν συνεχώς μάσκα.

Η συνδρομή θα προσαρμοστεί για τις μέρες που θα λειτουργήσει η Ακαδημία τον Μάιο (17/5- 31/5) . Από 01/06/2021 θα ισχύσει κανονικά.
Για πληροφορίες – ερωτήσεις (από τη Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 15:00 - 21:00) μπορείτε να καλείτε στην Γραμματεία στο τηλ. 210-4833283.

Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε για τα καλοκαιρινά camp, τις προγραμματισμένες μετρήσεις και λοιπές προσφερόμενες υπηρεσίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x