Γενικά

Επέστρεψε στα παρκέ μετά από 7 χρόνια ο Ντάρκο Μίλισιτς!

Το Νο2 του Draft 2003 επέστρεψε στη δράση με την ομάδα της γενέτειράς του Νόβι Σαντ, που συμμετέχει στην τέταρτη κατηγορία της Σερβίας.

Σε επίσημο αγώνα μπάσκετ συμμετείχε έπειτα από 7 χρόνια ο άλλοτε πολλά υποσχόμενος σέντερ του σερβικού μπάσκετ Ντάρκο Μίλισιτς.

Ο παίκτης που το 2003 επιλέχθηκε στο νούμερο 2 του Draft, πίσω μόνο απ΄ τον ΛεΜπρον Τζέιμς, είχε αποσυρθεί το 2012 από την ενεργό δράση, αλλά τώρα αποφάσισε να επανενταχθεί σε μια ομάδα.

Πρόκειται για την ομάδα της πόλης που γεννήθηκε, Νόβι Σαντ, η οποία αποτελεί ερασιτεχνικό σωματείο τέταρτης κατηγορίας της Σερβίας. Το πλήρες όνομά της είναι Νόβι Σαντ «I come to play» και οι αγώνες της είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο 34χρονος πλέον Μίλισιτς, ο οποίος πριν λίγα χρόνια επιχείρησε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με το kick boxing, προσπαθεί να απομακρυνθεί οριστικά από τις κακές συνήθειες του παρελθόντος, που συχνά τον έφερναν στο προσκήνιο περισσότερο κι από τις αθλητικές του επιδόσεις.





Για την ιστορία, στη χθεσινή επιστροφή του στα παρκέ, κατά την οποία εμφανίστηκε με αρκετά παραπανίσια κιλά, πρόλαβε να σημειώσει 2 πόντους, πριν αποχωρήσει με ενοχλήσεις στον ώμο.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x