Ελλάδα Α2 / Β' / Γ' Εθνική

Επίσημα αποχώρησε από την Α2 ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ αποχώρησε κι επίσημα από το πρωτάθλημα της Α2 λόγω οικονομικών προβλημάτων. Με 15 ομάδες θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Με 15 ομάδες θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α2, καθώς ο ΟΦΗ, που δεν είχε ταξιδέψει στην πρεμιέρα στη Λευκάδα για τον αγώνα με τη Δόξα, αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του λόγω οικονομικών προβλημάτων. Αρχικά είχε αποφασιστεί να κατεβαίνει η ομάδα με εφήβους στο πρωτάθλημα, αλλά πλέον δεν θα συμβεί ούτε αυτό. Πλέον σε κάθε αγωνιστική θα υπάρχουν επτά παιχνίδια κι ένα ρεπό.

Η ανακοίνωση: «Το Σωματείο Ο.Φ.Η., με το υπ’ αριθ. Πρωτ. 5170/06-10-2015 έγγραφο του, αποχώρησε από το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Ειδικής Προκήρυξης της κατηγορίας και το άρθρο 47 παρ. 2 των κανονισμών υποβιβάζεται δύο Κατηγορίες και υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017. Σύμφωνα με το άρθρο 12 της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας ανδρών και λόγω του ότι η αποχώρηση του σωματείου ΟΦΗ έγινε στην 2η αγωνιστική του Α’ γύρου το αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής δεν λαμβάνεται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου. Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται έχοντας ρεπό το Σωματείο που είχε προγραμματιστεί να αγωνίζεται με τον ΟΦΗ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x