Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Επίσημο: Στον Αμύντα ο Κανονίδης

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο 29χρονος φόργουορντ.

Σε συμφωνία με τον Ανδρέα Κανονίδη ήρθε η ομάδα του Αμύντα.

Ο 29χρονος φόργουορντ βρέθηκε σε όλη την προετοιμασία της ομάδας του Υμηττού, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει και έτσι έφτασε η στιγμή των υπογραφών.

Σημαντικό να αναφερθεί πως σε ηλικία 17 ετών το 2007, κατάφερε να αγωνιστεί σε παιχνίδι Euroleague με τη φανέλα του Πανιωνίου, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα της Δάφνης Δαφνίου στην Α2 κατηγορία, έχοντας κατά μέσο όρο 16,8 πόντους και 9,1 ριμπάουντ σε συνολικά 29 αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Αμύντα

«Ο ΑΟ Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ανδρέα Κανονίδη. Ο 29χρονος forward, με ύψος 2,01 θα ενισχύσει την ομάδα των ανδρών μας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Καλώς ήρθες Ανδρέα στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!».
Μάλιστα στο amyntas.gr προέβη στις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας: «Ήρθα σε μια ομάδα που από την αρχή μου έδειξε πόσο με θέλουν οι άνθρωποι της, βοήθησε κιόλας το ότι με αρκετούς στο Σύλλογο έχω συνεργαστεί ξανά με επιτυχία. Εκτός το ότι σαν ομάδα βγάζει μια υγεία προς τα έξω, αυτό που κυρίως με ώθησε να πω το ναι είναι ότι είναι μια ομάδα σαν «οικογένεια». Πιστεύω ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε ωραία πράγματα φέτος. Όλοι ξέρουμε ότι η σεζόν, που έρχεται, όχι μόνο θα είναι δύσκολη, αλλά και απρόβλεπτη με όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα στις μέρες μας. Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο να έχει δύναμη, υπομονή και υγεία πάνω από όλα!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x