NBA

Έριξαν 20άρες Κλίπερς και Λέικερς

Μεγάλες νίκες για Κλίπερς και Λέικερς στις αναμετρήσεις τους για την ημέρα των Χριστουγέννων.

Νίκες και μάλιστα εύκολες για τους Κλίπερς και τους Λέικερς στις αναμετρήσεις τους με Νάγκετς και Μάβερικς το βράδυ των Χριστουγέννων. Οι πρώτοι επικράτησαν 121-108 και οι δεύτεροι 138-115 με τον Λεμπρόν Τζέιμς να πετυχαίνει 22 πόντους τους πρωταθλητές να δείχνουν σε αρκετά καλή κατάσταση. Ο Άντονι Ντέιβις ήταν ο πρώτος σκόρερ τους με 28 πόντους.

Οι Λέικερς ένιωσαν την πίεση των Μάβερικς μόνο στην πρώτη περίοδο αλλά στη συνέχεια τα πάντα απλοποιήθηκαν με τους Ντέιβις και Λεμπρόν να ανεβάζουν την απόδοσή τους. Η διαφορά ανέβηκε μέχρι και τους 16 πόντους στη τρίτη περίοδο και στη συνέχεια απάντησαν στην προσπάθεια που έκαναν οι Μαβς να μειώσουν με ένα νέο σερί και κάπου εκεί όλα τελείωσαν με τους πρωταθλητές να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη. Από το Ντάλας ο Ντόντσιτς είχε 27 πόντους και 7 ασίστ, ο Ρίτσαρντσον και Μπερκ είχαν από 17 πόντους.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς οι Κλίπερς ευτύχισαν να έχουν σε εξαιρετική κατάσταση τους Λέοναρντ και Τζόρτζ με τους δυο τους να σημειώνουν συνολικά 44 πόντους. Σε ένα παιχνίδι που φάνταζε για κάποιους ως η εκδίκηση για τον αποκλεισμό από τα περσινά πλέι-οφ οι Κλίπερς ήταν αρκετά καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν φάνηκαν ποτέ να είναι διατεθειμένοι να χαλαρώσουν. Είχαν εξαιρετικά ποσοστά στο τρίποντο με 19/38 με τον Λέοναρντ να τελειώνει το ματς με 21π., 7ασ., και τον Τζορτζ 23π., 9 ασ..

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια που έγιναν τα ξημερώματα:

Ντένβερ Νάγκετς – Λος Άντζελες Κλίπερς 108-121



Λος Άντζελες Λέικερς – Ντάλας Μάβερικς 138-115

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x