Ευρώπη

Μπαρτσελόνα: Υποβιβάστηκε στη Β’ ομάδα ο Ερτέλ

Τη… μοίρα του Ταϊρίς Ράις στην Μπαρτσελόνα το 2017 θα έχει πλέον και ο Τομά Ερτέλ.

Ίδια… πρακτική σε άλλο παίκτη από την Μπαρτσελόνα.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από νωρίς πήρε την απόφαση να «παρκάρει» τον Τομά Ερτέλ και να μην τον έχει στα πλάνα του. Ωστόσο, παρά την πρόθεση και των δύο πλευρών για «διαζύγιο», αυτό όχι μόνο δεν εκδόθηκε, αλλά το αποκορύφωμα ήταν ο αποκλεισμός του Γάλλου στην Κωνσταντινούπολη. Ο λόγος ήταν έντονη φημολογία πως ο παίκτης «φλέρταρε» έντονα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι ημέρες περνούσαν και η Μπαρτσελόνα δεν έλυνε το συμβόλαιό του Ερτέλ και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να το κάνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Έτσι, ο Γάλλος γκαρντ θα παραμείνει στη Βαρκελώνη, θα εξακολουθεί να εισπράττει το χρυσό του συμβόλαιο (κοντά στα 2 εκατ. ευρώ), έως ότου μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Ωστόσο, όλα αυτά θα κάνει ως παίκτης της Β’ ομάδας της Μπαρτσελόνα. Αυτή, είναι μία πρακτική των «μπλαουγκράνα» που δεν είναι άγνωστη, καθώς το ίδιο είχε κάνει το 2017 με τον μετέπειτα παίκτη των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, Ταϊρίς Ράις.

Στο μεταξύ, η Μπαρτσελόνα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αφήσει ελεύθερο τον Ερτέλ πριν τις 6/1 και ο λόγος είναι πως μέχρι τότε υπήρχε η προθεσμία για μεταγραφές από ομάδα Ευρωλίγκας σε μία άλλη. Η ημερομηνία αυτή πέρασε και από την άλλη, οι Καταλανοί και πάλι δεν πρόκειται να αποδεσμεύσουν τον Γάλλο, προκειμένου να μην τον… βρουν μπροστά τους, πιθανότατα με τη φανέλα της «βασίλισσας», στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x