Ευρώπη

Ερυθρός Αστέρας: Ζήτησε να φύγει ο Ο’ Μπράιαντ

Την επιθυμία να λύσει το συμβόλαιό του εξέφρασε ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ στον Ερυθρό Αστέρα.

Τις τελευταίες του ημέρες ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να διανύει ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ.

Σύμφωνα με το «Mozzart Sport», ο Αμερικανός φόργουορντ ενημέρωσε τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου πως θέλει να λύσει το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος.

Ο 27χρονος ψηλός είχε ένα «θερμό επεισόδιο» με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, με την ομάδα να τον τιμωρεί με αποκλεισμό δέκα ημερών. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Ο’ Μπράιαντ ζήτησε και τότε να αποχωρήσει, αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Μάλιστα, ενδεχομένως οι δύο πλευρές να είχαν λύσει ήδη τη συνεργασία τους, αλλά στη συνέχεια ο Ντουόπ Ριθ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι ο Αμερικανός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το Final 8 του Κυπέλλου Σερβίας,

Ωστόσο, πλέον ο Ερυθρός Αστέρας δεν φαίνεται να υπολογίζει τον 27χρονο για τη συνέχεια τη σεζόν, με το «διαζύγιο» να θεωρείται σίγουρο.

Ο Ο’ Μπράιαντ ήρθε στα μισά της χρονιάς στην ομάδα του Βελιγραδίου, με την οποία έχει κατά μέσο όρο 10,6 πόντους και 5,3 ριμπάουντ στην Αδριατική λίγκα, ενώ στην Ευρωλίγκα μετράει αντίστοιχα 11,3 πόντους και 5,2 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x