Γενικά

Εθνική Σερβίας: Στην αποστολή για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Μιλουτίνοφ και Γιόκιτς

Ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Σερβίας για τα παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, συμπεριλαμβάνοντας μέσα σε αυτή τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νίκολα Γιόκιτς.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η εθνική Σερβίας θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία (28/8) και την Ιταλία (31/8), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2027, με τον προπονητή της ομάδας, Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, να ανακοινώνει την αποστολή.

Ανάμεσα στους παίκτες που συμπεριλήφθηκαν ήταν και οι σπουδαίοι, Νίκολα Γιόκιτς και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, δείχνοντας πως με αυτόν τον τρόπο, ο Βόσνιος προπονητής θέλει οπωσδήποτε τα 2/2.

Υπενθυμίζεται πως η Σερβία βρίσκεται στην τρίτη θέση του 2ου γκρουπ με ρεκόρ 4-2, πίσω από την Ιταλία (5-1) και την πρώτη Τουρκία (6-0).

Οι επιλογές του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς:

Νέμανια Ντάνγκουμπιτς, Αλέξα Αβράμοβιτς, Ντέγιαν Νταβίντοβατς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Γιόβαν Νόβακ, Μάρκο Γκούντουριτς, Νικόλα Μιλουτίνοφ, Λούκα Μίτροβιτς, Ντούσαν Ρίστιτς, Νικόλα Τανάσκοβιτς, Στέφαν Μόμιροφ, Αριγιάν Λάκιτς, Νικόλα Τζούρισιτς, Νικόλα Γιόβιτς, Νικόλα Γιόκιτς, Μιχαήλο Πέτροβιτς, Νικόλα Κουστουρίτσα, Νικόλα Τζέπινα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x