Ελλάδα

Αναστόπουλος για αποκλεισμό Εθνικής: «Ο Βασιλακόπουλος φταίει…»

Θέση για τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ πήρε ο πρώην διεθνής διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος, με μια αναφορά στο όνομα του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Το δικό του σχόλιο για τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από την Γερμανία που σηματοδοτεί το τέλος του φετινού Ευρωμπάσκετ για τη «γαλανόλευκη», έκανε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook, ο πρώην διεθνής διαιτητής, Παναγιώτης Αναστόπουλος.

«Ο Βασιλακόπουλος φταίει...», έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα από αυτά, κάνοντας έτσι αναφορά στον πρώην πρόεδρο της ΕΟΚ και έμεσα κριτική στην τωρινή διοίκηση, όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος από τα λεγόμενά του.

Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2022, στα 52 του χρόνια, ουσιαστικά... αναγκάζεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, σύμφωνα με το ΑΣΕΑΔ. Είχε καταθέσει ένταση σχετικά με το όριο ηλικίας που βρισκόταν στα 50 έτη, μιας και αυτός είναι 52 αυτή τη στιγμή. Αν και αρχικά είχε τεθεί εκτός των πινάκων διαιτησίας της ΟΔΚΕ, στη συνέχεια «κόπηκε» και από λίστα των αγώνων της Stoiximan Basket League.

Τα σχετικά ποστ:


Αναστόπουλος για Εθνική: «Ο Βασιλακόπουλος φταίει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x