Η Ελλάδα έκανε καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και νίκησε 76-74 την Ιταλία στο ΟΑΚΑ, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τουρνουά Ακρόπολις και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους «ατζούρι», τους οποίους θα αντιμετωπίσει ξανά στην πρώτη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ.
Παρόλα αυτά, η φιλική αναμέτρηση αυτή άφησε ένα πρόβλημα στην Εθνική. Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ υπέστη κάκωση στο μετακάρπιο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.
Πάντως, η κατάσταση του φόργουορντ του Παναθηναϊκού δεν εμπνέει ανησυχία, με τον Σαμοντούροφ να δίνει «μάχη» έτσι ώστε να βρεθεί στην τελική 12άδα του Βασίλη Σπανούλη για το Ευρωμπάσκετ.
Στα 18 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στην Ιταλία, ο «Σάμο» είχε 3 πόντους με 1/1 τρίποντο και 4 ριμπάουντ.
Διαβάστε Επίσης
Πάτησε την Ιταλία παρά τις απουσίες η Εθνική και την… προειδοποίησε ενόψει Ευρωμπάσκετ! Άμυνα που μάσαγε σίδερα και θρίλερ στα τελευταία λεπτά: Τα highlights από τη φιλική νίκη της Ελλάδας επί της Ιταλίας Σπανούλης: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά μέσα στην ομάδα το κλίμα είναι εξαιρετικό» Κόπηκε ο Νετζήπογλου, συνεχίζει με 15 παίκτες η ΕθνικήΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






