Eurobasket

Έκαναν ένσταση οι Λιθουανοί μετά την ήττα από τη Γερμανία - Έξαλλοι με τη διαιτησία!

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα έκαναν οι Λιθουανοί μετά την ήττα από τη Γερμανία, καθώς θεωρούν πως οι διαιτητές αλλοίωσαν το αποτέλεσμα!

«Πυρ και μανία» είναι οι άνθρωποι της Λιθουανίας με τη διαιτησία, μετά την ήττα (109-107) στη δεύτερη παράταση από τη Γερμανία!

Στη Lietuva θεωρούν πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος από τις υποδείξεις των τριών ρέφερι και γι’ αυτό κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, όπως ανέφερε ο προπονητής τους, Κάζις Μακσβίτις.

Η ένσταση βασίζεται στο γεγονός ότι δεν εκτελέστηκε ποτέ μια βολή τεχνικής ποινής στα τέλη της τρίτης περιόδου. Συγκεκριμένα, ενώ ο Γιόνας Βαλαντσιούνας κέρδισε φάουλ για δύο βολές και ο προπονητής της Γερμανίας, Γκόρντον Χέρμπερτ, τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή, η βολή δεν εκτελέστηκε ποτέ και μετά τις δύο άστοχες προσπάθειες από τη γραμμή (για το φάουλ που κέρδισε) ο Λιθουανός σέντερ, το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

«Το επίπεδο των παικτών και του παιχνιδιού στο Ευρωμπάσκετ είναι κατά πολύ υψηλότερο από το επίπεδο των διαιτητών. Είμαστε συγκλονισμένοι. Καταθέσαμε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Λιθουανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x