Eurobasket

Εκτός Εθνικής με πρόβλημα ο Μποχωρίδης!

Χωρίς τον Λευτέρη Μποχωρίδη θα αγωνιστεί η Εθνική ομάδα στα «παράθυρα» για το Ευρωμπάσκετ του 2025!

Μία απώλεια στην περιφέρεια για την Εθνική ομάδα λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεών της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2025.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξαιτίας προβλήματος. Συγκεκριμένα, ο γκαρντ του Άρη παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και η μαγνητική που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στο δεξί του πόδι.

Έτσι, ο Βασίλης Σπανούλης έχει μία λύση λιγότερη στον «1», καθώς τώρα διαθέσιμοι είναι οι Δημήτρης Μωραΐτης, Τόμας Γουόκαπ και Ναζ Μήτρου-Λονγκ, αλλά από τους δύο τελευταίους μόνο ένας έχει δικαίωμα συμμετοχής ως νατουραλιζέ. Στο μεταξύ, στην προετοιμασία συμμετέχει και ο Μιχάλης Λούντζης, καθώς είχε αρχικά κληθεί εκτάκτως εξαιτίας του προβλήματος με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος πλέον προπονείται κανονικά.

Η πρεμιέρα της «επίσημης αγαπημένης» στα προκριματικά θα γίνει την Παρασκευή (23/2, 21:00) κόντρα στην Τσεχία, στο ΣΕΦ, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ολλανδία (26/2, 20:30).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x