Eurobasket

Γερμανία: Δεν προπονήθηκε ο Φόιγκτμαν, ατομικό για Βάγκνερ

Με απουσίες και επιστροφές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της εθνικής ομάδας της Γερμανίας πριν τον προημιτελικό με την Ελλάδα.

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Γερμανίας ενόψει του προημιτελικού του Ευρωμπάσκετ κόντρα στην Ελλάδα (13/9, 21:30).

Ο πιο σημαντικός «πονοκέφαλος» για τους οικοδεσπότες αφορά στον Γιοχάνες Φόιγκτμαν. Ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από μία μικρή ίωση και έτσι δεν ήταν σε θέση να λάβει μέρος στην προπόνηση.

Από ‘κει και πέρα, ούτε ο Φραντς Βάγκνερ έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ο σμολ φόργουορντ των Μάτζικ αποκόμισε έναν τραυματισμό από το ματς των «16» απέναντι στο Μαυροβούνιο, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα κόντρα στην «επίσημη αγαπημένη».

Τέλος, τα ευχάριστα νέα για τους Γερμανούς ήρθαν από τον Νικ Γουέιλερ-Μπαμπ. Ο νατουραλιζέ γκαρντ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, συμμετείχε σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Πάντως, σύμφωνα με την ενημέρωση της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, η συμμετοχή και των τριών παικτών στο κρίσιμο ματς με την Ελλάδα θα αποφασιστεί παραμονές του τζάμπολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x