Eurobasket

Ισπανία: Με Ρούμπιο και Χουάντσο στη δωδεκάδα κόντρα στη Λετονία

Στη δωδεκάδα της Ισπανίας για την πρεμιέρα των προκριματικών απέναντι στη Λετονία συμπεριλήφθηκαν οι Ρίκι Ρούμπιο και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Τους δώδεκα παίκτες που θα αγωνιστούν στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025 με την Ισπανία απέναντι στη Λετονία (22/2, 21:00), ανακοίνωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο ένας είναι ο Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έπειτα από περίπου έναν χρόνο. Μάλιστα, ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος ανήκει στην Μπαρτσελόνα, μέσω αυτών των αγώνων θα τεστάρει την κατάστασή του και εφόσον κρίνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί, τότε θα κάνει και το ντεμπούτο του με τους «μπλαουγκράνα» στο μέλλον.

Από την άλλη, στη δωδεκάδα θα είναι και φόργουορντ του Παναθηναϊκού AKTOR, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Οι άλλοι δέκα της «φούρια ρόχα» είναι οι: Αλμπέρτο Ντίαθ, Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγι, Νταρίο Μπριθουέλα, Βίκτορ Κλαβέρ, Σέμπας Σάιθ, Κάρλος Αλοθέν, Χάιμε Πραντίγια, Γιακούμπα Σίμα, Αλμπέρτο Αμπάλδε και Τζόελ Πάρα.

Αντίθετα, ο Σκαριόλο δεν υπολογίζει στους Ρούντι Φερνάντεθ και Χάιμε Φερνάντεθ, με τον φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης να ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στο πόδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x