Eurobasket

Καββαδάς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Για πολλά πράγματα η Εθνική, να κοιτάξουμε τη δουλειά μας με Γερμανία»

Την πίστη του για το φετινό σύνολο της Εθνικής Ελλάδος σημείωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Μιχάλη Τσόχο ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος μίλησε για τον αγώνα της «επίσημης αγαπημένης» με τη Γερμανία.

Για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στη Γερμανία, το βράδυ της Τρίτης (13/9, 21:00) για τους «8» του Ευρωμπάσκετ, μίλησε ο Βασίλης Καββάδας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Μιχάλη Τσόχο.

Ο σέντερ του Άρη σημείωσε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πρέπει να κοιτάξει τη δική του δουλειά και να παίξει με ενέργεια, πάθος και ομαδικά. Την ίδια στιγμή υπογράμμισε την πίστη του στην «επίσημη αγαπημένη» -σημειώνοντας ότι είναι για πολλά πράγματα φέτος- ενώ εξήρε και τον Δημήτρη Ιτούδη.


Αναλυτικά, ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Μιχάλη Τσόχο για:

-το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γερμανία: «Δεν είναι ένα απλό ματς. Είναι do or die. Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, θα είναι δύσκολο. Παίζουμε με τη Γερμανία που είναι οικοδέσποινα. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

-τους «ρολίστες» της Εθνικής που έχουν πάει πολύ καλά και για το ποια είναι η ψυχολογία αυτών των παικτών: «Όλοι οι παίκτες έχουν έναν ρόλο. Το ''εγώ'' μας πρέπει να το βάζουμε κάτω από την Εθνική. Πρέπει να κάνουμε ό, τι χρειάζεται, να δίνουμε το ''παρών'', να είμαστε αφοσιωμένοι. Αυτά τα παιδιά ερχόντουσαν από τον πάγκο και βοηθούσαν. Τη γνωρίζω αυτή τη θέση, γιατί την έχω κάνει κι εγώ. Αυτό δεν βγαίνει πάντα».

-το τι πρέπει να προσέξει η Εθνική κόντρα στη Γερμανία: «Να προσέξουμε τον εαυτό μας, να είμαστε ομαδικοί, να παίζουμε με ενέργεια, να κοιτάξουμε τη δουλειά μας, να παίξουμε με πάθος, ομαδικά. Είδαμε και με την Τσεχία, ότι προσπαθούσαν να κλείσουν τον Γιάννη και όταν χρειάστηκε, ήρθαν παιδιά όπως οι Παπαπέτρου και Λαρετζάκης. Είναι το ποιος θα αντέξει παραπάνω. Έχουμε όρεξη, αθλητικότητα. Να κοιτάξουμε τη δική μας δουλειά. Πιστεύω ότι οι Γερμανοί είναι αρκετά αγχωμένοι, επειδή είμαστε το φαβορί. Έχουμε όλα τα φόντα για να κάνουμε κάτι καλό. Την πιστεύω πολύ αυτήν την ομάδα, είμαστε για πολλά πράγματα φέτος».

-το εάν του έκανε έκπληξη ο αποκλεισμός της Σερβίας: «Νομίζω κανείς δεν το περίμενε. Τέτοια πράγματα όμως έχουν ξανασυμβεί και με εθνικές και σε επίπεδο συλλόγων με ομάδες με μεγάλα μπάτζετ. Μέσα από αυτά τα δύσβατα μονοπάτια γίνεσαι καλύτερος βλέπεις και τη ζωή του διαφορετικά, εξελίσσεσαι».

-τον Δημήτρη Ιτούδη: «Δεν είναι κάποιος τυχαίος προπονητής, τον ξέρουμε χρόνια και από τον Παναθηναϊκό, στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τώρα στη Φενέρ. Είναι καλός, κάνει καλή δουλειά στην Εθνική. Ευχόμαστε και σ' αυτόν και στα άλλα παιδιά τα καλύτερα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x