Eurobasket

Λιόλιος: «Αυτά έχει το μπάσκετ, η Εθνική είναι μια παρέα και συνεχίζουμε»

Στο γεγονός πως η ζωή συνεχίζεται στάθηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής μπάσκετ από τη Γερμανία στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, τόνισε πως ο κόσμος «αγκάλιασε» την Εθνική μπάσκετ και της έδωσε δύναμη να συνεχίσει στις επόμενες διοργανώσεις και πως όλοι οι παίκτες ήταν στενοχωρημένοι μετά την ήττα από τη Γερμανία στο Ευρωμπάσκετ, γιατί ήταν μια παρέα και ονειρεύονταν τη διάκριση στο Βερολίνο.

Αναλυτικά: «Έτσι είναι το μπάσκετ και ο αθλητισμός. Μπορεί ένας λαός να ονειρεύεται και να μην έρχονται τα πράγματα όπως θες. Είδαμε ένα μεγάλο διάστημα από την αρχή με ένα εξαιρετικό κλίμα και τον κόσμο να "αγκαλιάζει" την Εθνική. Αυτή ήταν η δύναμη. Είδαμε ένα γήπεδο με 5.000 Έλληνες να είναι στο πλευρό της ομάδας και μας δίνει να καταλάβουμε πως δεν σταματά τίποτα εδώ.

Η ομάδα έχει δρόμο να διανύσει και, όσο υπάρχει αγάπη από όλους, μας δίνει δύναμη και ώθηση να πάμε μπροστά. Ένα ματς χάθηκε και κοιτάμε μπροστά. Οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι και δικαίως. Πίστεψαν πως η ομάδα μπορούσε να πάει μπροστά και δεν έγινε. Όλο το διάστημα ήταν μία παρέα και "δέθηκαν" πολύ μεταξύ τους. Ήταν συναισθηματικά "δεμένοι" με το όνειρο που είχαν φτιάξει στο μυαλό τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x