Eurobasket

«Είχε προταθεί στην Κροατία πριν γίνει Ισπανός ο Λορέντζο Μπράουν»

Ο Μάριο Κασούν αποκάλυψε πως ο Λορέντζο Μπράουν είχε προταθεί στην ομοσπονδία της Κροατίας, προτού οδηγήσει την Ισπανία στο χρυσό του Ευρωμπάσκετ.

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο Κροάτης παλαίμαχος σέντερ Μάριο Κασούν στο podcast του. Όπως είπε, στην ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας του είχε προταθεί ο Λορέντζο Μπράουν, αλλά δεν είχε προχωρήσει τις διαδικασίες για να τον κάνει μέλος της εθνικές ομάδας.

«Ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής, Βέλικο Μρσιτς, είχε προτείνει πριν 1-2 χρόνια τον Μπράουν, αλλά η ομοσπονδία είναι γνωστή για τις αποφάσεις της», είπε με καυστικό τρόπο ο Κασούν.

Για την ιστορία, ο Λορέντζο Μπράουν έγινε… Ισπανός και οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας στο χρυσό με 17,1 πόντους, 8,5 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 1,2 κλεψίματα και 16,7 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο. Παράλληλα επελέγη στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Αντίθετα, η Κροατία που αποκλείστηκε στους «16» προτίμησε ως νατουραλιζέ τον Τζαλίν Σμιθ, με τον Αμερικανό γκαρντ να έχει 12 πόντους, 4,7 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ, 1,5 κλεψίματα και 13,7 στην αξιολόγηση ανά αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x