Eurobasket

Η απάντηση της μητέρας Ντόντσιτς για τη δικαστική διαμάχη: «Κάποιοι θέλουν να τον εκμεταλλευτούν»

Η μητέρα του Λούκα Ντόντσιτς απάντησε στα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν δικαστική διαμάχη μεταξύ τους.

Στην αντεπίθεση πέρασε η μητέρα του Λούκα Ντόντσιτς, Μίριαμ Πότερμπιν, μετά την αποκάλυψη πως ο Σλοβένος σούπερ σταρ που κάνει πράγματα και θαύματα στο Ευρωμπάσκετ κινήθηκε δικαστικά εναντίον της προκειμένου να ανακτήσει τον πλήρη έλεγχο της εμπορικής εκμετάλλευσης του ονόματός του.

Η ίδια τονίζει σε γραπτό της μήνυμα πως πάντα έχει ως πρώτο μέλημα το καλό του 23χρονου άσου και προσθέτει πως κάποιοι θέλουν να τον εκμεταλλευτούν, χωρίς να τους κατονομάζει.

«Όλα όσα γράφτηκαν έρχονται από ανθρώπους που περιτριγυρίζουν τον Λούκα την τελευταία διετία και θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο στη ζωή και την καριέρα του. Δεν θέλω να βγάλω άπλυτα στη φόρα, ειδικά σε μια περίοδο που ο Λούκα πρέπει να είναι απόλυτα αφοσιωμένος στους αγώνες που έχει μπροστά του. Από τη στιγμή που γεννήθηκε το μόνο που με ένοιαζε ήταν να είναι χαρούμενος και να κυνηγά τα όνειρά του. Οι απειλές από ανθρώπους που θέλουν να εκμεταλλευτούν τον γιο μου, συμπεριλαμβανομένου και το να γράφουν τέτοια άρθρα αυτή την περίοδο, δεν με επηρεάζουν. Πάντα θα προστατεύω τον γιο μου και δεν θα παρεκκλίνω ποτέ από αυτό», τονίζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x