Eurobasket

Πολωνία-Τουρκία άλλαζαν... πάσες στο τελευταίο 5λεπτο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γλιστερό παρκέ

Φιάσκο ολκής στο Πολωνία-Τουρκία για το U18, με τις δύο ομάδες να διαμαρτύρονται κάνοντας πάσες για το παρκέ που γλιστρούσε από τη διαρροή νερού από την οροφή.

Σε οργανωτικό φιάσκο εξελίσσεται το Ευρωπαϊκό U18 στην πόλη Νις της Σερβίας. Πέρα από τη μικρή διαρροή που υπήρχε από την οροφή στο ματς της Ελλάδας με την Ιταλία (που διακόπηκε προσωρινά), στο άλλο γήπεδο που φιλοξενεί αγώνες της διοργάνωσης το πρόβλημα με το νερό από την έντονη βροχόπτωση ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

Στον αγώνα της Πολωνίας με την Τουρκία οι διοργανωτές σε κάθε διακοπή προσπαθούσαν να σκουπίσουν το παρκέ από τα νερά, αλλά όταν πέντε λεπτά πριν το τέλος ένας παίκτης της Πολωνίας είχε μια άσχημη πτώση από γλίστρημα στο ολισθηρό παρκέ, το ποτήρι ξεχείλισε!

Οι δύο ομάδες αποφάσισαν να... μποϊκοτάρουν τα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα αλλάζοντας απλώς πάσες σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά κι επειδή δεν ήθελαν να ρισκάρουν κάποιον τραυματισμό. Καμία ομάδα δεν επιχείρησε σουτ στο τελευταίο πεντάλεπτο και ο αγώνας έληξε με σκορ 63-78, που δεν άλλαξε στο δεύτερο μισό της τέταρτης περιόδου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον τραυματισμό του παίκτη της Πολωνίας και το μποϊκοτάζ σε ένδειξη διαμαρτυρίας που έκαναν οι δύο ομάδες στο υπόλοιπο του αγώνα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x