Eurobasket

Σκαριόλο: «Στο ημίχρονο δείξαμε θέληση και πίστη πως μπορούσαμε να το γυρίσουμε»

Ικανοποιημένος με την πρόκριση της Ισπανίας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Σέρχιο Σκαριόλο, ενώ αποθέωσε τον Ρούντι Φερνάντεθ!

Η Ισπανία έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του φετινού Ευρωμπάσκετ, με τον προπονητή της Σέρχιο Σκαριόλο, να εκφράζει την ικανοποίησή του σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Φινλανδίας.

Ο πολύπειρος τεχνικός εξέφρασε επίσης τον σεβασμό του για τους Φινλανδούς, ενώ «έπλεξε το εγκώμιο» του Ρούντι Φερνάντεθ.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ισπανίας:

«Δίνω όλο μου τον σεβασμό μου στη Φινλανδία. Προσπαθήσαμε να μαρκάρουμε τον Μαρκάνεν. Δεχθήκαμε 19 πόντους από αιφνιδιασμούς στο πρώτο ημίχρονο και 0 στο δεύτερο. Έδειξαν πίστη οι παίκτες στο ημίχρονο, πως θέλουν και μπορούν να το γυρίσουν. Δείξαμε σκληράδα, γυρίσαμε σωστά την μπάλα και βγάλαμε ελεύθερα σουτ. Δε χάσαμε τη συγκέντρωση και την πίστη μας».

Για τον Ρούντι Φερνάντεθ: «Δε νομίζω να σταματήσει να παίζει. Γιατί να το κάνει; Παίζει το καλύτερό του Ευρωπαϊκό από ποτέ. Αυτός είναι ο Ρούντι. Αν είναι υγιής θα συνεχίσει. Ο ρόλος του είναι διαφορετικός και το απολαμβάνει. Είναι απίθανος, βουτάει και μετά... πονάει στη μέση, στο λαιμό του (σ.σ. γελώντας). Ηγείται μέσα στην ομάδα και δίνει το παράδειγμα. Ηγείται στα δύσκολα, ίσως έπαιξε πολύ κόντρα στη Λιθουανία, έκανε παγοθεραπεία όλη μέρα την επόμενη μέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x