Eurobasket

Παραμένει προπονητής στη Σλοβενία ο Σέκουλιτς

Η Σλοβενία απέτυχε να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο φετινό Ευρωμπάσκετ, όμως ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς θα παραμείνει κανονικά στη θέση του ως ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς θα παραμείνει κανονικά στον πάγκο της Σλοβενίας, παρά την αποτυχία των πρωταθλητών Ευρώπης να προκριθούν στα ημιτελικά του φετινού Ευρωμππάσκετ μετά τον αποκλεισμό τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης από την Πολωνία, αφού ο πρόεδρος της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης της χώρας, Ματέι Έρτζαβετς, στήριξε τον συμπατριώτη του τεχνικό.

«Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς. Είναι εξαιρετικός προπονητής και έχει συμβόλαιο. Αλλά αυτή η δήλωση είναι αναμενόμενη. Μετά το τέλος μίας διοργάνωσης, χρειάζεται ανάλυση. Ακόμα και αν κατακτούσαμε το τρόπαιο, θα ήταν απαραίτητο να συμβεί αυτό. Είμαστε λυπημένοι, απογοητευμένοι. Μετά το παιχνίδι καθίσαμε στον κήπο για ώρα. Μιλήσαμε και προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε την ήττα. Όλοι μας. Παίκτες, επιτελείο και διοίκηση», τόνισε ο κ. Ερτζαβετς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x