Eurobasket

Πάνοπλη η Τσεχία στην αναμέτρηση με την Εθνική μας για τα προκριματικά του Eurobasket 2025

Την προεπιλογή της για τα πρώτα της παιχνίδια στα προκριματικά του Eurobasket 2025 ανακοίνωσε η Τσεχία, η οποία θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας στις 23 Φεβρουαρίου!

Γνωστή έγινε η προεπιλογή της Τσεχίας, ενόψει των πρώτων αναμετρήσεών της στο πλαίσιο των προκριματικών του Eurobasket 2025.

Η ομάδα του κόουτς Γκίνζμπουργκ, η οποία θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας στις 23 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ και τη Μεγάλη Βρετανία τρεις μέρες αργότερα (26/2), θα παραταχθεί στα δύο ματς έχοντας διαθέσιμα τα μεγαλύτερά της «όπλα», αφού Τόμας Σατοράνσκι και Γιαν Βέσελι συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις.

Να θυμίσουμε ότι η Τσεχία βρίσκεται μαζί με την Εθνική μας, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ολλανδία στον 6ο όμιλο των προκριματικών του Eurobasket 2025.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Τσεχίας: Αναλυτικά η προεπιλογή της Τσεχίας: Άουντα, Μπαλίντ, Μπάλβιν, Μπόχατσικ, Μοχμ, Χάνζλικ, Χρούμπαν, Χούστακ, Γέλινεκ, Κόβαρ, Κρέιτσι, Κριζ, Κίζλινικ, Πάλιζα, Πέτερκα, Σαμούρα, Σατοράνσκι, Σεχνάλ, Σλάβικ, Σβετς, Μάρτιν Σβόμποντα, Ματέι Σβόμποντα, Σικόρα, Βέσελι



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x