Eurobasket

Χέρμπερτ: «Είμαστε απογοητευμένοι - Οι Ισπανοί ξέρουν να κερδίζουν»

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ προσπάθησε να εξηγήσει τα αίτια της ήττας των Γερμανών από την Ισπανία στα ημιτελικά του Eurobasket.

Μια ομάδα που ξέρει να κερδίζει και έχει ένα σπουδαίο πλάνο την τελευταία 15ετία χαρακτήρισε την Ισπανία ο Γκόρντον Χέρμπερτ, με τον τεχνικό της Γερμανίας να εξηγεί τα αίτια της ήττας της ομάδας του στον ημιτελικό του Eurobasket.

«Χάσαμε το μομέντουμ στο τέλος της τρίτης περιόδου και στην αρχή της τέταρτης περιόδου, χάσαμε κάποια λέι απ. Αυτό ήταν το καθοριστικό σημείο στο παιχνίδι.

Δεν είπα ποτέ για τον τίτλο. Στόχος μας ήταν να ανεβούμε στο βάθρο και να πάρουμε μετάλλιο. Αν κερδίζαμε σήμερα θα άλλαζε ο στόχος μας. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή και να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ήταν σπουδαίο να παίζουμε εντός έδρας. Δεν τελείωσε τίποτα, έχουμε και το παιχνίδι της Κυριακής. Ήταν ένα παιχνίδι που πήγαινε πάνω-κάτω. Είχαμε και είχαν καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι»
, ανέφερε αρχικά.

Για την Ισπανία: «Έχουν ένα σπουδαίο πλάνο την τελευταία 15ετία με τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Ξέρουν να κερδίζουν, οι παίκτες τους παίζουν στα κορυφαία πρωταθλήματα, έχουν σπουδαία παράδοση. Ο κόουτς Σκαριόλο κάνει σπουδαία δουλειά με μια νέα ομάδα».

Για την Πολωνία: «Είχαμε δύο παιχνίδια κλειστά μαζί τους στα προκριματικά. Κερδίσαμε στις λεπτομέρειες, έχουν καλή ομάδα και γκαρντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x