Eurobasket

Ζιάγκος: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάθεση της ελληνικής τους ψυχής»

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου μετά τη νίκη της Εθνικής Εφήβων επί της Ιταλίας (88-83).

Η Εθνική Εφήβων ξεκίνησε άσχημα απέναντι στην Ιταλία και βρέθηκε στο -20 (1-21), όμως σοβαρεύτηκε και επέστρεψε στο ματς, φτάνοντας σε μία πολύ σημαντική νίκη (88-83) στην πρεμιέρα του Eurobasket U18!

Μετά το ματς, ο τεχνικός της «γαλανόλευκης», Βαγγέλης Ζιάγκος, συνεχάρη τους παίκτες του για την ψυχή που έδειξαν, τόνισε όμως ότι θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε πει ότι στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά της ελληνικής μπασκετικής σχολής, αυτά που κάνουν την παγκόσμια αθλητική κοινότητα να μας σέβεται, χρόνια τώρα. Σήμερα έγινε ένα πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάθεση της ελληνικής τους ψυχής.

Κάπου εδώ τελειώνουν όμως τα συγχαρητήρια και αρχίζει η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι απέναντι σε μια από τις κορυφαίες μπασκετικες σχολές στον κόσμο. Θα βρεθεί και ο χρόνος και ο τρόπος για την επώδυνη, αλλά απαραίτητη περισυλλογή και αυτοκριτική για το 1-21 του πρώτου εξαλέπτου. Το φωνάζουμε καιρό ότι πρόκειται για ένα Ευρωπαϊκό Τουρνουά πολύ υψηλού επιπέδου. Για να νικήσουμε πρέπει να καταθέτουμε καθημερινά ψυχή και σώμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x