Παρά τη μεγάλη απογοήτευση για τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ U20 και τη χαμένη ευκαιρία για τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου, η Εθνική Νέων Ανδρών παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8, επικρατώντας άνετα με σκορ 82-60 της Σλοβενίας.
Έτσι λοιπόν, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας θα παλέψει αύριο, Κυριακή (20/07), στις 13:00, για την κατάκτηση της 5ης θέσης της διοργάνωσης.
Απέναντί της, η «γαλανόλευκη», θα βρει το Ισραήλ, το οποίο νωρίτερα σήμερα απέκλεισε την Ισπανία με το εντυπωσιακό 80-69, και ενώ είχε προηγηθεί μέχρι και με +26 στις αρχές της τέταρτης περιόδου!
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






