Eurobasket 2025

Κοντράστ συναισθημάτων στο ΣΕΦ: Λύγισαν οι παίκτριες της Ελλάδας, στα... ουράνια οι Τουρκάλες

Mετά τη νίκη της Τουρκίας επί της Ελλάδας, οι Τουρκάλες παίκτριες πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση στα νοκ άουτ, με τις Ελληνίδες αθλήτριες να λυγίζουν για τον αποκλεισμό.

Η Εθνική μας ομάδα έδωσε τεράστια μάχη στο ΣΕΦ μπροστά σε σχεδόν 11.000 φιλάθλους, ωστόσο, ηττήθηκε στο φινάλε από την Τουρκία με 83-72 και αποκλείστηκε από τα νοκ άουτ του Ευρωμπάσκετ 2025.

Όπως είναι λογικό, μετά το παιχνίδι ακολούθησαν έντονα συναισθήματα και ακόμη πιο έντονες αντιθέσεις. Οι Ελληνίδες παίκτριες ήταν φανερά απογοητευμένες από τον αποκλεισμό, με πολλές εξ αυτών να λυγίζουν και να ξεσπούν σε κλάματα.

Από την άλλη, φυσικά, οι Τουρκάλες πανηγύρισαν έξαλλα το σημαντικό επίτευγμα της πρόκρισης στα προημιτελικά.

Δείτε φωτογραφίες:











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x