Eurobasket 2025

Ευρωμπάσκετ: Με ωραία ατομική ενέργεια του Παπανικολάου το Top-10 της 7ης μέρας προκριματικών

Ο Κώστας Παπανικολάου κέρδισε μία θέση στο Top-10 της 7ης μέρας των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025, με μία ωραία ατομική ενέργεια που έκανε κόντρα στη Μ. Βρετανία.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με πλουραλισμό στην επίθεση και τον αρχηγό σε τρομερή ημέρα, η Εθνική μας ομάδα επικράτησε 77-67 της Μ. Βρετανίας στο κατάμεστο Παλατάκι, αγκαλιάζοντας την πρόκριση στα τελικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την «επίσημη αγαπημένη» ήταν ο αρχηγός της, Κώστας Παπανικολάου, με τον πολύπειρο φόργουορντ να αγγίζει το triple-double, μετρώντας 14 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Μάλιστα, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού κέρδισε μία θέση στο Top-10 της 7ης μέρας των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025, για μία ωραία ατομική ενέργεια που έκανε, σκοράροντας και παίρνοντας και το φάουλ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x