Eurobasket 2025

Άκυρο του Ντιαμπατέ στη Γαλλία - Παραμένει το πρόβλημα στο «5» για τους «τρικολόρ»

Μετά και τον τραυματισμό του Βενσάν Πουαριέ, η Γαλλία στράφηκε στη λύση του Μούσα Ντιακιτέ για την ενίσχυση στο «5» ενόψει Ευρωμπάσκετ, με τον 23χρονο άσο των Χόρνετς να ρίχνει «άκυρο»!

Πολλά είναι τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί η εθνική ομάδα της Γαλλίας, λίγο πριν τη συμμετοχή της στο Ευρωμπάσκετ 2025.

Μετά τις απουσίες των Γουεμπανιάμα, Γκομπέρ, Λεσόρ και Φαλ, νοκ άουτ τέθηκε και ο Βενσάν Πουαριέ με τραυματισμό στο γόνατο, με αποτέλεσμα να υπάρξει έλλειψη στη θέση των σέντερ για τους «τρικολόρ».

Με δεδομένο πως στην προεπιλογή βρίσκονται μόνο οι Ζαϊτέ και Σαρ για τη θέση «5», ο Ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας, Φεντερίκ Φοτού, έστειλε κάλεσμα στον Μούσα Ντιακιτέ να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα.

Παρ' όλα αυτά, ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ των Σάρλοτ Χόρνετς έριξε... άκυρο στη Γαλλία, καθώς στόχος του είναι να παραμείνει στις ΗΠΑ και να δουλέψει το καλοκαίρι ενόψει της έναρξης του ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x