Eurobasket 2025

Γουίλι Ερναναγκόμεθ: «Δεν είναι ο τρόπος που θέλαμε να τελειώσει η διοργάνωση για μας, αλλά το μέλλον μας είναι λαμπρό»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ, μετά την οδυνηρή ήττα της Ισπανίας από την Εθνική μας.

Η Εθνική μας ήταν η μεγάλη νικήτρια στην αναμέτρησή της με την Ισπανία, η οποία αποκλείστηκε από την πρώτη φάση Ευρωμπάσκετ για πρώτη φορά από το μακρινό 1989!

Μετά το τέλος του ματς, ο σέντερ της Ρόχα, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, ξεκαθάρισε ότι η διοργάνωση δεν τελείωσε με τον τρόπο που ήθελαν στις τάξεις της ομάδας, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθηση ότι το μέλλον της εθνικής Ισπανίας θα είναι λαμπρό.

«Δεν είναι ο τρόπος που θέλαμε να τελειώσει η διοργάνωση για μας ή για τον κόουτς. Όμως είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας. Θα το πάρουμε ως διδακτική εμπειρία. Το μέλλον μας είναι λαμπρό, είδαμε νεαρά παιδιά να μπαίνουν στην ομάδα και θα εμφανιστούμε καλύτεροι στις επόμενες διοργανώσεις», δήλωσε ο Ισπανός σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x