Eurobasket 2025

Κατσίβελης: «Χαρούμενος που έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κατσίβελης, μετά τη νίκη της Εθνικής μας επι του Βελγίου!

Η Εθνική μας επιβλήθηκε με 74-60 του Βελγίου στο ΟΑΚΑ, ξεκινώντας με νίκη τα φιλικά της προετοιμασίας της ενόψει του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Κατσίβελης στάθηκε στην καλή άμυνα που έπαιξαν εκείνος και οι συμπαίκτες του, μίλησε για το πόσο χαρούμενος είναι που έχει την εμπιστοσύνη του Σπανούλη, ενώ πρόσθεσε ότι η δουλειά συνεχίζεται με στόχο τη βελτίωση.

«Δεν είναι για πολλά συμπεράσματα το σημερινό φιλικό, έχουμε λίγες προπονήσεις. Υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία, όπως η άμυνα, καθώς κρατήσαμε το Βέλγιο στους 60 πόντους. Δουλειά, προπόνηση και να βελτιωνόμαστε. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαικτών μου. Είναι νωρίς, πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα νοκ άουτ να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε», δήλωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x