Eurobasket 2025

Ξέσπασε η Λετονία μετά την Ελλάδα και υποχρέωσε την Ιταλία στην πρώτη της ήττα στην προετοιμασία

Μία μέρα μετά την ήττα από την Ελλάδα, η Λετονία ξέσπασε και σάρωσε με σκορ 83-68 την Ιταλία, στη δεύτερη μέρα του τουρνουά Ακρόπολις που διοργανώνεται στο ΟΑΚΑ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μία ημέρα μετά από τη συντριβή από την Ελλάδα, η Λετονία επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης (21/8) της Ιταλίας στο ΟΑΚΑ (83-68) για τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις.

Ο Λούκα Μπάνκι είδε πολύ πιο... ορεξάτο τον Κρίσταπς Πορζίνγκις (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ), πήρε 13 πόντους από τον Άρτουρς Κούρουκς και άλλους τόσους από τον Ρόλαντς Σμιτς, ενώ 12 είχε ο Ντάβις Μπέραντς. Δεν αγωνίστηκε ο Άρτουρς Ζάγκαρς.

Από την άλλη πλευρά, ο Ματέο Σπανιόλο με 17 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ιταλίας, η οποία έχασε για πρώτη φορά στην προετοιμασία της για το EuroBasket 2025. Χαμηλά έμεινε ο Σιμόνε Φοντέκιο, με 9 πόντους από 3/15 σουτ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιταλία είναι αντίπαλος της Εθνικής στον Γ' όμιλο του Ευρωμπάσκετ, ενώ η Ελλάδα θα την αντιμετωπίσει και την Παρασκευή (22/08) για την τελευταία μέρα του τουρνουά Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 42-33, 66-49, 83-68

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x