Ο Λάουρι Μάρκανεν προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει πώς η Φινλανδία πέταξε έξω από το Ευρωμπάσκετ την Σερβία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.
«Απίστευτο αυτό που κάναμε! Ένα σπουδαίο παιχνίδι από όλη την ομάδα. Ήμασταν όλοι ένα - παίκτες, προπονητικό επιτελείο, οπαδοί... Συγχαίρω τη Σερβία, είναι μια σπουδαία ομάδα, κάτι που δείχνει ακόμα περισσότερο πόσο καλά παίξαμε», τόνισε ο ηγέτης της Φινλανδίας, που είχε 29 πόντους.
«Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Θέλουμε να απολαύσουμε αυτό το κατόρθωμα, αλλά θα στραφούμε γρήγορα στην επόμενη πρόκληση. Έχουμε ήδη παίξει στα προημιτελικά και τώρα θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Είναι μεγάλη τιμή να παίζω για τη Φινλανδία και νιώθω υπέροχα κάθε φορά που τρέχω στο παρκέ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






