Eurobasket 2025

Μίρο Λιτλ: «Να παίξουμε δυναμικά απέναντι στον Γιάννη-Ήταν σπουδαίος παίκτης ο Σπανούλης»

Ο βασικός γκαρντ της Φινλανδίας, Μίρο Λιτλ, μίλησε για τον μικρό τελικό με την Ελλάδα.

Αποφασισμένη να μη χάσει την ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό του Ευρωμπάσκετ (Κυριακή, 17:00) απέναντι στην Ελλάδα είναι η Φινλανδία, όπως δήλωσε ο Μίρο Λιτλ.

«Θα έπρεπε να είσαι λίγο σε… παράκρουση αν πίστευες πριν το Ευρωμπάσκετ πως θα φτάναμε να διεκδικούμε μετάλλιο. Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία απέναντι στην Ελλάδα, τόσο για το μπάσκετ της Φινλανδίας, όσο και για ολόκληρη τη χώρα», τόνισε ο 21χρονος γκαρντ.

«Πάντα όταν παίζεις έχεις κάτι να χάσεις ή να κερδίσεις. Είτε είναι για την περηφάνια σου, είτε για μετάλλιο, είτε για έναν τίτλο… Πρέπει κάθε φορά να δίνεις ό,τι έχεις», πρόσθεσε ο άσος που παίζει στο NCAA με το κολέγιο της Santa Barbara.

Όσο για την αντιμετώπιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο; «Θα πρέπει να έχουμε ένα πολύ καλό πλάνο, να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να είμαστε δυναμικοί απέναντί του. Να τον αναγκάσουμε να πάρει δύσκολα σουτ», τόνισε ο Λιτλ, που έχει 5,4 πόντους, 4,4 ασίστ και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Στο πρωτάθλημα Νέων της Ευρωλίγκας είχε τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πριν λίγα χρόνια. «Ο κόουτς Σπανούλης ήταν σπουδαίος παίκτης, έχω δει πολλά από τα highlights του. Τώρα αρχίζει το προπονητικό του ταξίδι, χαίρομαι που θα τον αντιμετωπίσω ξανά. Θυμάμαι σε εκείνο το ματς είχα καλή απόδοση, τότε εκείνος είχε κερδίσει, αλλά ελπίζω αυτή τη φορά να νικήσει η δική μου ομάδα», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x