Eurobasket 2025

Στο πλευρό της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ και πάλι οι «Πελαργοί»

Οι «Πελαργοί» θα είναι δίπλα στην Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ.

Η Εθνική ομάδα δεν θα είναι... ξένη στον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, αφού θα φιλοξενηθεί στη Λεμεσό. Πέρα από το κυπριακό κοινό, ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του θα έχουν τόσο στη Μεγαλόνησο όσο και μετέπειτα στη Λετονία τη στήριξη των «Πελαργών». Όπως ανακοίνωσαν, 65 άτομα θα είναι οργανωμένα τόσο στη Λεμεσό, όαο και στη Ρίγα της Λετονίας, όπου θα φιλοξενηθεί η τελική φάση της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση των Πελαργών:

Το καλοκαίρι του 2025 είναι μπασκετικό και η καρδιά της Εθνικής μας ομάδας χτυπάει δυνατά, όχι μόνο στο παρκέ, αλλά και στις κερκίδες, χάρη στον μοναδικό Σύλλογο Φίλων της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, τους "Πελαργούς"!

Οι πιστοί υποστηρικτές (65 οργανωμένα) ετοιμάζονται για το μεγάλο ταξίδι, καθώς την Τετάρτη 27 Αυγούστου θα βρεθούν στην Κύπρο και στη συνέχεια στη Λετονία, για να δώσουν δυναμικά το παρών στους τελικούς του EuroBasket 2025. Η Εθνική μας ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας και οι "Πελαργοί" ήταν εκεί, σε κάθε βήμα.

Η κορύφωση της υποστήριξής τους ήρθε στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο στη Θεσσαλονίκη, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου. Περισσότερα από 100 μέλη τους γέμισαν τις κερκίδες στο "Παλατάκι", δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που ενέπνευσε τους αθλητές μας και έδειξε για άλλη μια φορά την αδιαπραγμάτευτη αγάπη του κόσμου.

Η Εθνική Ομάδα Ετοιμάζεται για τη Μάχη!

Η επίσημη αγαπημένη ομάδα έχει πλέον ολοκληρώσει την προετοιμασία της και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης, ανακοίνωσε την τελική 12άδα που θα μας εκπροσωπήσει. Μετά από μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων, η ομάδα είναι έτοιμη να παλέψει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x