Τέλος η αναμονή για τους φίλους του Άρη!
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει απόψε (21:00, Novasports4) τη Λε Μαν στην «Antares Arena», στην πρώτη αγωνιστική του EuroCup, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι «κίτρινοι» θέλουν να επιβεβαιώσουν από το πρώτο κιόλας επίσημο πως αποτελούν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, οι Θεσσαλονικείς αναχώρησαν με 13 παίκτες, αλλά χωρίς τον Στέφαν Γιόβιτς. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν επίσης ο Στέλιος Πουλιανίτης και ο Γιώργος Τανούλης. Στο τελευταίο τους φιλικό, απέναντι στην Μπαχτσεσεχίρ, ο Άρης ηττήθηκε με 88-84, παρότι επέστρεψε από το -15 στην τέταρτη περίοδο.
Παρ' όλα αυτά, η εικόνα του στα φιλικά ήταν εν γένει ικανοποιητική. Πριν από την αναμέτρηση με τους Τούρκους, ο Άρης είχε απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ήττες στα φιλικά του. Επικράτησε του Βίκου Ιωαννίνων (97-80), του Ερυθρού Αστέρα στην Κύπρο (98-74) και της Μυκόνου (80-64). Ηττήθηκε από τον Ηρακλή (62-72), τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (87-92) και ξανά από τον Ερυθρό Αστέρα, αυτήν τη φορά στο Βελιγράδι (87-91).
Η γαλλική ομάδα μπαίνει στην αναμέτρηση μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Γκραβελίν με 103-97 στην παράταση, στην πρεμιέρα του εγχώριου πρωταθλήματος.
Η αποστολή της ομάδας:
Άρης (Σπανούλης): Μήτρου-Λονγκ, Ρόμπινσον-Ερλ, Τολιόπουλος, Ντιμιτρίεβιτς, Μποχωρίδης, Μόργκαν, Λίντελ, Χαραλαμπόπουλος, οι αδελφοί Αντετοκούνμπο, Μπιρτς, Μοκόκα και Χατζηλάμπρου.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






