Eurocup

Θερμή αγκαλιά Αταμάν-Όσμαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μπαχτσεσεχίρ

Ξεχωριστή παρουσία στις εξέδρες της αναμέτρησης Μπαχτσεσεχίρ-ΠΑΟΚ για το EuroCup ήταν αυτή του Έργκιν Αταμάν, ο οποίος πριν από το τζάμπολ είχε θερμό τετ α τετ με τον Τσέντι Όσμαν.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την παρουσία του Έργκιν Αταμάν στις εξέδρες είχε η αναμέτρηση της Μπαχτσεσεχίρ με τον ΠΑΟΚ στην Τουρκία, με τον Τούρκο τεχνικό να έχει και μια ιδιαίτερη στιγμή με τον Τσέντι Όσμαν πριν από το τζάμπολ.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του EuroCup, στην οποία ο Δικέφαλος αντιμετώπισε την τουρκική ομάδα, προερχόμενος από τη νίκη απέναντι στην Ουλμ.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ο Αταμάν συναντήθηκε με τον Τσέντι Όσμαν και οι δύο άνδρες αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά.

Οι δυο τους διατηρούν στενή αγωνιστική σχέση, καθώς εκτός από την κοινή τους παρουσία στον Παναθηναϊκό, συνεχίζουν να συνεργάζονται και στην εθνική ομάδα της Τουρκίας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x