Euroleague

Πρίντεζης: «Όλα κρίνονται από εμάς»

Η πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκας είναι στο χέρι του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη. Αναφορικά με τις καλές του εμφανίσεις, ο Έλληνας φόργουορντ τις απέδωσε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του, ωστόσο το «μυστικό» για την επιτυχία των Πειραιωτών είναι να καταλάβει ο κάθε παίκτης τον ρόλο του στην ομάδα.

Η πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκας είναι στο χέρι του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Αναφορικά με τις καλές του εμφανίσεις, ο Έλληνας φόργουορντ τις απέδωσε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του, ωστόσο το «μυστικό» για την επιτυχία των Πειραιωτών είναι να καταλάβει ο κάθε παίκτης τον ρόλο του στην ομάδα.

«Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εγώ δεν θα ήθελα να σταθώ στη διαφορά, γιατί στην Ελλάδα βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο. Μπορεί να μην παίρναμε τη διαφορά και να νικούσαμε με ένα πόντο, είτε να χάναμε. Όλα κρίνονται από εμάς», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης.

Για το κοντό σχήμα που χρησιμοποιεί ο Ίβκοβιτς: «Είμαστε μία πεντάδα, όπου μπορούμε να δώσουμε ενέργεια. Το συγκεκριμένο σχήμα το έχουμε δουλέψει αρκετές φορές στην προπόνηση και αυτό θα το βρούμε μπροστά μας και σε άλλους αγώνες, σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα».

Για την προσωπική του απόδοση: «Είναι προϊόν εμπιστοσύνης από τον προπονητή μου. Πρέπει να καταλάβει ο καθένας τον ρόλο του στην ομάδα και πως μπορεί να βοηθήσει είτε με ένα ριμπάουντ, είτε με μία καλή άμυνα, είτε ακόμα και με ένα ντράιβ. Ό,τι μου ζητηθεί από τον προπονητή μου θα το κάνω με τον καλύτερο τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x