Euroleague

«Όλη η ομάδα κάνει λάθη, όχι μόνο ένας» (Web TV)

Στα ομαδικά λάθη απέδωσε ο Κώστας Παπανικολάου, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά στη νίκη επί της Κάχα Λαμποράλ. Επίσης, ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε και στο κακό ξεκίνημα των Πειραιωτών, ενώ από την πλευρά του ο Κάιλ Χάινς στάθηκε στον «ασταμάτητο» Μίρζα Τελέτοβιτς.

Στα ομαδικά λάθη απέδωσε ο Κώστας Παπανικολάου, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά στη νίκη επί της Κάχα Λαμποράλ.

Επίσης, ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε και στο κακό ξεκίνημα των Πειραιωτών, ενώ από την πλευρά του ο Κάιλ Χάινς στάθηκε στον «ασταμάτητο» Μίρζα Τελέτοβιτς.



«Είχαμε κακό ξεκίνημα στο ματς, αλλά ήμασταν πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο και πήραμε αυτό που θέλαμε, κερδίσαμε και αυτό κρατάμε. Δεν πήραμε τη διαφορά, αλλά αν κάνουμε μόνο νίκες ως το τέλος θα περάσουμε και αυτό είναι που θέλουμε. Δεν μπορούμε να κρεμάσουμε κάποιον για ένα λάθος (σ.σ. το λάθος του Κατσίβελη στο τέλος). Τα λάθη τα κάνει η ομάδα και όχι μόνο ένας παίκτης», είπε από την πλευρά του ο Κώστας Παπανικολάου.

«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλαμε να παίξουμε καλά και το κάναμε. Πήραμε τη νίκη και αυτό κρατάμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Τελέτοβιτς είναι εξαιρετικός στην επίθεση, κάνει σπουδαία, μεγάλα σουτ και εμείς προσπαθήσαμε να τον σταματήσουμε και να μην του αφήσουμε εύκολο δρόμο προς το καλάθι. Ξέραμε πως δεν είχε τη συμπαράσταση πια από τους ΝΒΑer, αλλά κάναμε ότι μπορούσαμε για να τον σταματήσουμε», είπε αρχικά ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος στη συνέχει αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κάλυψε τη διαφορά: «Χάσαμε την διαφορά στο τέλος γιατί χάσαμε τη συγκέντρωση μας, πρέπει να παίζουμε και στα 40 λεπτά με την ίδια συγκέντρωση όσο και να είναι το σκορ. Το γκρουπ είναι πολύ περίπλοκο και χρειαζόμαστε κάθε πόντο αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x