Euroleague

Ίβκοβιτς: «Μεγαλύτερος αντίπαλος τους Ολυμπιακού οι τραυματισμοί»

Μόνο τους… τραυματισμούς βασικών παικτών έχει να φοβάται ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» της Euroleague σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι ο όμιλος των Πειραιωτών δεν είναι εύκολος, συμπληρώνοντας ότι ευελπιστεί να έχει στη διάθεση του τους Σπανούλη και Παπαδόπουλο.

Μόνο τους… τραυματισμούς βασικών παικτών έχει να φοβάται ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» της Euroleague σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Σέρβος κόουτς των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι ο όμιλος των Πειραιωτών δεν είναι εύκολος, συμπληρώνοντας ότι ευελπιστεί να έχει στη διάθεση του τους Σπανούλη και Παπαδόπουλο.

«Στο Τop 16 δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες και εύκολοι όμιλοι. Εμείς κληρωθήκαμε με την αήττητη ομάδα της Euroleague και με δυο πολύ καλές τουρκικές ομάδες», είπε ο «Ντούντα» και συνέχισε: «Δεν ξέρουμε ακόμα το πρόγραμμα των αγώνων κι αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο, αλλά το πιο σημαντικό για μας είναι το πότε θα είναι σε θέση να μας βοηθήσουν οι δυο βασικοί μας παίκτες που είναι τραυματίες. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι οι τραυματισμοί. Ελπίζω ότι με την προσπάθεια του ιατρικού μας τιμ και ο Βασίλης (Σπανούλης) και ο Λάζαρος (Παπαδόπουλος) θα είναι όταν πρέπει κοντά μας».

Από την πλευρά του ο άμεσος συνεργάτης του Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου, πρόσθεσε: «Η κλήρωση έφερε την ομάδα σε ένα όμιλο με ποιότητα και ανταγωνιστικότητα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον για τη δική μας νεανική ομάδα να διεκδικήσει θέση και εμπειρίες σε αυτόν τον όμιλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x