Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο περιμένουν αύριο για την ΤΣΣΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό στη Μόσχα ο Αντρέι Κιριλένκο και ο Γιόνας Καζλάουσκας. Τόσο ο Ρώσος σούπερ σταρ όσο και ο Λιθουανός τεχνικός στάθηκαν στη βελτίωση των «ερυθρόλευκων» και επισήμαναν πως θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια και σοβαρότητα για να φτάσει η ομάδα τους στη νίκη που θα της εξασφαλίσει τόσο την πρόκριση, όσο και την πρώτη θέση στον πέμπτο όμιλο του Top 16.
«Ο αγώνας είναι κρίσιμος τόσο για μας, όσο και για τον Ολυμπιακό. Παίξαμε ένα δύσκολο ματς στον Πειραιά και ο Ολυμπιακός έκτοτε έχει δυναμώσει. Ο Λο και ο Ντόρσεϊ έχουν προσαρμοστεί στο σύστημα της ομάδας, ενώ οι νέοι παίκτες της ομάδας έχουν αποκτήσει πολλές εμπειρίες κάτω από την καθοδήγηση ενός έμπειρου προπονητή όπως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ξέρουμε πόσο επικίνδυνος είναι ο αντίπαλός μας και θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ σοβαροί για να φτάσουμε στο στόχο μας», δήλωσε ο «ΑΚ-47».
Ο Γιόνας Καζλάουσκας, που είχε δουλέψει στον Ολυμπιακό από το 2004 μέχρι το 2006, συμφώνησε με τον Κιριλένκο. «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πιθανότατα το πιο σημαντικό για μας σε αυτό το στάδιο της σεζόν. Ελπίζω η ομάδα να παρουσιαστεί όσο συγκεντρωμένη, γιατί ο αντίπαλος μάς δίνει μεγάλο κίνητρο. Βρίσκεται σε καλό ρυθμό και από τη στιγμή που τους νικήσαμε, έχασαν μόνο μια φορά, από τη Γαλατάσαραϊ στην παράταση μέσα στην Τουρκία, ενώ κέρδισαν την Εφές δύο φορές και τον Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το επίπεδο και την ποιότητα του αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και για να τον κερδίσουμε θέλουμε τη βοήθεια των οπαδών μας», είπε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Βίκτορ Χριάπα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






