Euroleague

Διαμαντίδης, simply the best!

Όταν κάποια στιγμή έρθει εκείνη η (μαύρη) ώρα που ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του, όσοι σπεύσουν να ετοιμάσουν αφιερώματα θα… πελαγώσουν. Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στη διαχείριση κρίσιμων φάσεων, ο Μήτσος μπορεί να γεμίσει τόμους ολόκληρους με παιχνίδια που πήρε μόνος του, κάνοντας αυτό που πρέπει όταν η μπάλα ζυγίζει τόνους και πολύ άλλοι τρέχουν να κρυφτούν. Δείτε πώς αποτύπωσε ο φακός του Action Images τη σπουδαία εμφάνιση του μεγάλου αρχηγού.

Όταν κάποια στιγμή έρθει εκείνη η (μαύρη) ώρα που ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του, όσοι σπεύσουν να ετοιμάσουν αφιερώματα θα… πελαγώσουν. Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στη διαχείριση κρίσιμων φάσεων, ο Μήτσος μπορεί να γεμίσει τόμους ολόκληρους με παιχνίδια που πήρε μόνος του, κάνοντας αυτό που πρέπει όταν η μπάλα ζυγίζει τόνους και πολύ άλλοι τρέχουν να κρυφτούν.

Δείτε πώς αποτύπωσε ο φακός του Action Images τη σπουδαία εμφάνιση του μεγάλου αρχηγού.

Όχι όμως και ο αρχηγός του «τριφυλλιού». Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πρόσθεσε στο 86-85 επί της Μακάμπι ακόμη μία χρυσή σελίδα στο βιογραφικό του και μια λαμπρή ανάμνηση στο δικό μας άλμπουμ αναμνήσεων από έναν μοναδικό μπασκετμπολίστα.

Ο χαρισματικός γκαρντ τελείωσε το ματς με 25 πόντους και 3 ασίστ, αλλά δεν είναι αυτό που τον καθιστά MVP. Όπως συνηθίζει, ήταν ο άνθρωπος που μίλησε (καθάρισε για να το πούμε πιο σωστά) την ύστατη ώρα.
Δεν άφησε την απογοήτευσή του στη χαμένη βολή στο τέλος να του θολώσει το μυαλό και με σκυλίσια άμυνα «σκέπασε» τον δύσμοιρο Μπέρσταϊν, απογειώνοντας παράλληλα 20.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x