Euroleague

Τσαρτσαρής: «Να ξεχάσουμε το Final 4»

Να ξεχάσουν το συντομότερο οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ό,τι έγινε στο Final 4 της Ευρωλίγκας, δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (74-69) στο μικρό τελικό. «Θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι μας κάτω και να δουλέψουμε για τις αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος», τόνισε ο Έλληνας φόργουορντ, αναφερόμενος στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, οι οποίοι ξεκινούν σε τέσσερις μέρες.

Να ξεχάσουν το συντομότερο οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ό,τι έγινε στο Final 4 της Ευρωλίγκας, δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (74-69) στο μικρό τελικό. «

Θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι μας κάτω και να δουλέψουμε για τις αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος», τόνισε ο Έλληνας φόργουορντ, αναφερόμενος στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, οι οποίοι ξεκινούν σε τέσσερις μέρες.

«Όσο και αν προσπαθούσαμε ήταν δύσκολο να επικεντρωθούμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μπορεί να χάσαμε, αλλά τώρα θα πρέπει να το ξεχάσουμε», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Για το χαμένο κίνητρο στο μικρό τελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Το κίνητρο είχε χαθεί. Προσπαθούσαμε με τα λόγια να βάλουμε ένα κίνητρο στο παιχνίδι μας, αλλά ήταν δύσκολο».

Για του τελικούς με τον Ολυμπιακό: «Σε τέσσερις είναι οι τελικοί με τον Ολυμπιακό. Ό,τι έγινε στο Final 4 θα πρέπει να το ξεχάσουμε από το πρώτο λεπτό. Θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι μας κάτω και να δουλέψουμε για τις αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος».

Για τον τελικό ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός: «Σίγουρα θα δούμε ένα δυνατό ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x