Τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο Sinan Erdem Arena για να υποστηρίξουν την ομάδα τους ευχαρίστησε μετά το τέλος του μικρού τελικού με την Μπαρτσελόνα ο Άλεξ Μάριτς.
Ο σέντερ των «πράσινων» μάλιστα τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα χρειαστούν τη βοήθεια τους και στη σειρά των τελικών της Α1 με τον Ολυμπιακό που ξεκινά την Πέμπτη.
«Έχουμε απίστευτους οπαδούς και είχαμε 4.000 μαζί μας περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μας υποστήριξαν ακόμη και στο παιχνίδι για την τρίτη θέση. Θα τους χρειαστούμε για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό», είπε ο Σερβοαυστραλός και πρόσθεσε για το ματς με τους Καταλανούς:
«Δεν υπάρχει δικαιολογία για έλλειψη κινήτρου. Δεν παλέψαμε. Εναντίον μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως η Μπαρτσελόνα, κάθε ματς είναι τελικός. Χάνεις και αυτό είναι πισωγύρισμα, οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






