Euroleague

Νικ Καλάθης: «Έτοιμοι για το πρώτο ματς στο ΣΕΦ»

Στην πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ των ανδρών βρίσκεται ήδη το μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού, όπως επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του ο Νικ Καλάθης. Μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του μικρού τελικού με την Μπαρτσελόνα ο παίκτης των «πράσινων» τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν επηρεάζονται από τις δύο ήττες στην Κωνσταντινούπολη και θα βρίσκονται στην επιθυμητή κατάσταση την Πέμπτη.

Στην πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ των ανδρών βρίσκεται ήδη το μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού, όπως επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του ο Νικ Καλάθης.

Μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του μικρού τελικού με την Μπαρτσελόνα ο παίκτης των «πράσινων» τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν επηρεάζονται από τις δύο ήττες στην Κωνσταντινούπολη και θα βρίσκονται στην επιθυμητή κατάσταση την Πέμπτη.

«Θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι. Κάθε πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό. Αλλά εξίσου σημαντικό θα είναι και το δεύτερο. Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε εκεί γιατί θέλουμε το πρωτάθλημα. Πέρσι κερδίσαμε στο ΣΕΦ και ελπίζω να το κάνουμε και φέτος. Το Final 4 τελείωσε για μας. Σίγουρα θέλαμε να το κερδίσουμε αλλά δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε χρόνο, ίσως κάποιες κατοχές έπαιξαν ρόλο», είπε και πρόσθεσε για το ματς με τους Καταλανούς:

«Το παλέψαμε. Βγήκαμε έξω σαν να είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Όταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά στο δεύτερο ισορροπήσαμε το ματς και παλέψαμε για τη νίκη».

Όσο για τους φιλάθλους της ομάδας; «Ο κόσμος μας είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εγώ στην ομάδα. Είναι κάτι το εκπληκτικό, όταν είσαι παίκτης της ομάδας το λατρεύεις. Θέλεις να σε αγαπάει ο κόσμος και να σε στηρίζει. Και αυτό συμβαίνει αυτά τα τρία χρόνια. Σημαίνει πολλά για εμάς και τους ευχαριστούμε ιδίως σε δύσκολες περιόδους όπως η τωρινή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x