Euroleague

Ντόρσεϊ: «Κάναμε καλό ξεκίνημα»

Ικανοποιημένος τόσο από τη δική του εμφάνιση όσο και των υπόλοιπων συμπαικτών του, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τζόι Ντέρσεϊ, μετά τη νίκη επί της Κάχα Λαμποράλ με σκορ 85-81. Ο σέντερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην αμυντική λειτουργία των «ερυθρολεύκων», η οποία χωρίς εκείνον δεν ήταν τόσο καλή.

Ικανοποιημένος τόσο από τη δική του εμφάνιση όσο και των υπόλοιπων συμπαικτών του, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τζόι Ντέρσεϊ, μετά τη νίκη επί της Κάχα Λαμποράλ με σκορ 85-81.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην αμυντική λειτουργία των «ερυθρολεύκων», η οποία χωρίς εκείνον δεν ήταν τόσο καλή.

«Το δικό μου ξεκίνημα, αλλά και της ομάδας ήταν πολύ καλό. Κάναμε καλό transition game, άλλα έκανα δύο γρήγορα φάουλ και στη συνέχεια δεν έπαιξα όσο θα ήθελα», είπε αρχικά ο Ντόρσεϊ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η άμυνα των «ερυθρολεύκων» παρουσιάστηκε χειρότερη χωρίς εκείνον: «Η δουλειά μου είναι να παίζω όσο καλύτερη άμυνα γίνεται και είναι φυσικό όταν είμαι στο παρκέ η ομάδα να παρουσιάζει καλύτερη αμυντική λειτουργία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x