Euroleague

Σόφο: «Σημαντικό να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Στην καλή εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ολίμπια και ΑΓΟΡ στάθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μιλώντας για την αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής της Euroleague με την Φενερμπαχτσέ. Τι δήλωσαν

Στην καλή εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ολίμπια Λιουμπλιάνας και ΑΓΟΡ στάθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μιλώντας για την αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής της Euroleague με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Ο διεθνής σέντερ τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και σε ένα ακόμα ματς να δείξουν σημάδια βελτίωσης.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να μπουν συγκεντρωμένοι στο παρκέ αν θέλουν να φύγουν νικητές από την Κωνσταντινούπολη, την Πέμπτη.

«Είναι ένα πραγματικά δύσκολο ματς, αλλά από την άλλη δείξαμε στα δύο τελευταία μας παιχνίδια ότι μπορούμε να παίξουμε πραγματικά καλά. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε τα βήματα που κάνουμε, να παίξουμε με τον ίδιο ρυθμό και να εξακολουθήσουμε να βελτιωνόμαστε», είπε ο «Σόφο» και πρόσθεσε: «Ο αγώνας κόντρα στην Φενερμπαχτσέ/ Ούλκερ είναι πολύ σημαντικός για αυτό και πρέπει να παίξουμε με πολλή συγκέντρωση, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι μας έχουν ένα πλήρες ρόστερ, έχουν πολλές λύσεις και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη».

Από την πλευρά του ο προπονητής του «τριφυλλιού», Αργύρης Πεδουλάκης, σχολίασε για το παιχνίδι με τον τουρκικό σύλλογο:

«Η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ είναι μια ομάδα με βάθος πάγκου, με παίκτες εξαιρετικής ποιότητας. Ο ΜακΚάλεμπ είναι ένας ουσιώδης δημιουργός για την ομάδα και επιβάλλει το ρυθμό του. Η ποιότητα των αντιπάλων μας είναι αδιαμφισβήτητη, όμως είναι παράλληλα μία ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Αυτό σημαίνει ότι στερούνται ομοιογένειας. Μετά την εντός έδρας ήττα τους από την Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πιο συγκεντρωμένοι. Οι φίλαθλοί τους δημιουργούν μία σπουδαία ατμόσφαιρα εκεί, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, ειδικά όταν οι οπαδοί «ζεσταθούν». Θα πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσουμε σε αυτές τις στιγμές. Θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία για τους παίκτες μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x