Euroleague

Ρούντι: «Κρέμασα τους συμπαίκτες μου»

Φυσιολογική χαρακτήρισε την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Παναθηναϊκό ο Ρούντι Φερνάντεθ, μιλώντας αποκλειστικά στο sport-fm.gr . Σύμφωνα με τον Ισπανό φόργουορντ, οι Μαδριλένοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν καμία από τις αρετές τους στο παρκέ, ενώ ήταν ιδιαίτερα αυστηρός με τον εαυτό του τονίζοντας ότι είχε πολύ κακή απόδοση ο ίδιος και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Φυσιολογική χαρακτήρισε την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Παναθηναϊκό ο Ρούντι Φερνάντεθ, μιλώντας αποκλειστικά στο sport-fm.gr.

Σύμφωνα με τον Ισπανό φόργουορντ, οι Μαδριλένοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν καμία από τις αρετές τους στο παρκέ, ενώ ήταν ιδιαίτερα αυστηρός με τον εαυτό του τονίζοντας ότι είχε πολύ κακή απόδοση ο ίδιος και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο 27χρονος μπασκετμπολίστας είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη γενική μετριότητα της Ρεάλ. Ο «Ρούντι» κινήθηκε σε ασυνήθιστα ρηχά νερά, μένοντας στους 3 πόντους με 0/3 δίποντα και 1/4 τρίποντα κι αυτή είναι σίγουρα μια εμφάνιση που θέλει να ξεχάσει γρήγορα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρούντι Φερνάντεθ:

Δεύτερη ήττα για τη Ρεάλ απόψε, τι πήγε στραβά;

Παίξαμε πολύ άσχημα και ήρθε φυσιολογικά η ήττα, δε χάθηκε όμως κι ο κόσμος. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ πιο επιθετικά από ό,τι εμείς και κέρδισε δίκαια. Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να βελτιωθούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Η άμυνα των «πρασίνων» είχε προσαρμοστεί πάνω σου για να σε αντιμετωπίσει. Πώς επηρέασε αυτό την απόδοσή σου;

Πραγματικά ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλή άμυνα απέναντί μου. Εγώ πρέπει να μάθω από τέτοια παιχνίδια γιατί η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες της κι εγώ σήμερα δεν μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου.

Η ελληνική ομάδα έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και είχε κάποια άσχημα αποτελέσματα μέχρι στιγμής στη φετινή διοργάνωση. Πιστεύεις ότι υποτιμήσατε τους αντιπάλους σας;

Όχι, ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς παίκτες και ειδικά στην έδρα του φάνηκε πολύ πιο δυνατός σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια του. Απόψε έπαιξε πολύ ομαδικά, κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα και έβγαλε εύκολα καλάθια εις βάρος μας.

Πώς βλέπεις τη συνέχεια στον όμιλο;

Πρώτα από όλα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι πρωταθλήματος που έχουμε την Κυριακή κόντρα στη Μανρέσα. Μετά έχουμε το ματς με την Χίμκι την Παρασκευή που είναι πολύ σημαντικό για να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου. Πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά όπως παίζουμε συνήθως στην έδρα μας και σίγουρα να βελτιωθούμε πολύ σε σχέση με τον σημερινό αγώνα.

Η Ρεάλ έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκα. Συμφωνείς με αυτή την εκτίμηση;

Δεν ξέρω, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε στο φάιναλ φορ, αλλά δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε εμφανίσεις σαν τη σημερινή. Παίξαμε πολύ άσχημα απόψε, όμως στους τελευταίους αγώνες μας έχουμε δείξει καλό πρόσωπο και έχουμε κυριαρχήσει στο παρκέ απέναντι στους αντιπάλους μας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να αγωνιζόμαστε για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλό.

Δήμητρα Κυριακίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x