Τη βεβαιότητα πως ο Παναθηναϊκός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι του εξέφρασε ο Βασίλης Ξανθόπουλος με δηλώσεις του στο match program του αγώνα με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Ο διεθνής γκαρντ δεν ξεχώρισε κάποια νίκη ως ορόσημο στη φετινή πορεία της ομάδας, αλλά το χειροκρότημα των φιλάθλων μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
«Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι γύρισα σε μια πραγματικά πολύ μεγάλη ομάδα. Ήμουν μέλος της και στο παρελθόν και ήξερα πολύ καλά πού ερχόμουν. Μόνο χαρούμενος μπορώ να πω ότι είμαι γι’ αυτό. Έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παραμένει μεγάλη ομάδα. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω όσο μπορώ για να τελειώσει η χρονιά καλά», δήλωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος. «Έχουμε κάποια θετικά αποτελέσματα, αλλά και κάποια αρνητικά που ενοχλούν πρώτα εμάς. Δεν έχουμε έρθει στο σημείο που θα θέλαμε, αλλά έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης», πρόσθεσε.
Όσο για τη στιγμή που ξεχώρισε φέτος, είπε: «Για μένα η σημαντικότερη στιγμή ήταν όταν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό παρά την ήττα στο τέλος οι φίλαθλοι χειροκρότησαν. Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει ένας τέτοιος αγώνας για την ομάδα και τον κόσμο της, γι’ αυτό εκείνο το χειροκρότημα μέτρησε περισσότερο για μένα. Δείχνουν να καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί, ότι όλοι προσπαθούμε και ότι χρειάζεται χρόνος για να φτάσουμε εκεί που θέλουν, αλλά κι εκεί που θέλουμε εμείς οι ίδιοι».
Τέλος, για το επίπεδο της φετινής Ευρωλίγκας, δήλωσε: «Είναι ίσως η πιο αμφίρροπη Ευρωλίγκα. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν ή να χάσουν από οποιονδήποτε. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν στην επόμενη φάση».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






